Finiš farm 19.5% 10/1

Finiš farm 19.5% 10/1

za tov farmskih pilića III. -od 29 do kraja tova - granulirano

Sadrži 19,5 % sirovih proteina, izrađeno po proizvođačkoj specifikaciji. Predviđeno je da se daje od 28. dana do kraja tova. Ukoliko je ispoštovan program ishrane, tehnološki zahtevi u pogledu smeštaja i mikroklimata, postižu se vhunski tovni rezultati uz minimalnu konverziju.

U smeše za farmsku proizvodnju brojlera ugrađeno je dugogodišnje iskustvo iz sopstvene brojlerske proizvodnje. To se odnosi na sve faze proizvodnje, od odabira sirovina, izrade receptura u skladu sa potrebama brojlera, kompjuterskog doziranja do specifičnog postupka termičke obrade hrane. Sve sirovine se ispituju, a soju prerađujemo sami uz maksimalnu pažnju i kontrolu. O tehnologiji i recepturama brinu iskusni stručnjaci. Pored toga na sopstvenim farmama konstantno vršimo proizvodne oglede. Pre uključivanja savremenih dodataka, aditiva u komercijalnu proizvodnju, ispitamo ih u ogledima da bi se uverili u njihovu efikasnost i benefite.

Kontaktirajte nas

Visok kvalitet i zadovoljan klijent je naš najveći adut.

Raspolažemo sa širokim asortimanom proizvoda u preko 50 maloprodajnih objekata širom severne Srbije.

Kontaktirajte nas putem sajta, pišite preko kontakt forme ili potražite kontakt podatke maloprodajnog objekta naše prodajne mreže.

Telefon
Telefon
+381 24 4 731 100
Adresa
Adresa
43 Železnička, 24321, Mali Iđoš, Srbija
E-mail
E-mail
office@chickprom.rs