O firmi

Preduzeće Chick prom je osnovano 1995 godine u Malom iđošu. Glavna delatnost preduzeća je najsavremenija proizvodnja svakodnevnih pilića od sopstvenog jata. Pored farmera, veleprodaje i postojeće mreže od 50 sopstvenih prodavnica, preduzeće se stalno širi. Bavimo se sa otkupom i prodajom žitarica, ugovaramo i organizujemo proizvodnju poljoprivrednih proizvoda.

Chick prom d.o.o. je preduzeće koje u skladu sa potražnjom za našim proizvodima, raste iz dana u dan. Proizvodnja stočne hrane, uzgoj i razgranata mreža maloprodajnih objekata, samo su neki od argumenata kojima se dičimo, a najvažniji je tim ljudi koji radi za Vas i spreman je da izađe u susret svakom Vašem zahtevu i potrebi.

Fabrika stočne hrane godišnje proizvodi više od 40000 tona stočne hrane. Fabrika radi sa najsavremenijom tehnologijom, sa kompjuterizovanim dozerima, koristi kvalitetna biljna hraniva, sintetičke aminokiseline i vitamine, makro i mikro elemente od eminentnih proizvođača.

Imamo Standardnu smešu KLASIK PROGRAM (po našem zakonu) i intenzivnu hranu FARM PROGRAM (po specifikaciji proizvođača), tako da Vam nudimo jeftinije i skuplje varijante smeša, pa možete izabrati hranu, prema potrebi. Naše smeše su pod stalnom kontrolom kvaliteta. Po zahtevu kupca pravimo smešu po tehnologiji, namenjenu za datu vrstu. Nudimo Vam stručni savet, pomoć veterinara i nutricioniste.

 

Kontaktirajte nas

Visok kvalitet i zadovoljan klijent je naš najveći adut.

Raspolažemo sa širokim asortimanom proizvoda u preko 50 maloprodajnih objekata širom severne Srbije.

Kontaktirajte nas putem sajta, pišite preko kontakt forme ili potražite kontakt podatke maloprodajnog objekta naše prodajne mreže.

Telefon
Telefon
+381 24 4 731 100
Adresa
Adresa
43 Železnička, 24321, Mali Iđoš, Srbija
E-mail
E-mail
office@chickprom.rs